AFNI Message Board

History of AFNI updates  

|
December 07, 2017 04:39AM
Hi-

I recently installed AFNI on a Mac:
$ afni -ver
Precompiled binary macos_10.12_local: Nov 27 2017 (Version AFNI_17.3.05)

and most things look fine, but when I try to run the following AFNI Bootcamp script that calls 3dANOVA, I get the following error:
$ tcsh MVM.txt 

oo Warning: 
   Failed to load R_io.so with this error message:

Error in dyn.load(ll) : 
  unable to load shared object '/Users/xyz/abin/R_io.so':
  dlopen(/Users/xyz/abin/R_io.so, 6): Library not loaded: /sw/lib/libXm.4.dylib
  Referenced from: /Users/xyz/abin/R_io.so
  Reason: image not found
Calls: source ... withVisible -> eval -> eval -> set_R_io -> dyn.load
Execution halted

I get the same error even trying to run "rPkgsInstall -pkgs ALL".

Any suggestions would be great, thanks.
Subject Author Posted

R_io.so error message: Library not loaded: /sw/lib/libXm.4.dylib

uppsalaman December 07, 2017 04:39AM

Re: R_io.so error message: Library not loaded: /sw/lib/libXm.4.dylib

Gang December 07, 2017 03:06PM

Re: R_io.so error message: Library not loaded: /sw/lib/libXm.4.dylib

uppsalaman December 07, 2017 11:06PM

Re: R_io.so error message: Library not loaded: /sw/lib/libXm.4.dylib

rick reynolds December 08, 2017 10:18AM

Re: R_io.so error message: Library not loaded: /sw/lib/libXm.4.dylib

Gang December 08, 2017 02:36PM

Re: R_io.so error message: Library not loaded: /sw/lib/libXm.4.dylib

rick reynolds December 08, 2017 03:25PM

Re: R_io.so error message: Library not loaded: /sw/lib/libXm.4.dylib

uppsalaman December 09, 2017 08:59AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login